JÄRVE SCHOOL

The existing special education school  will be extended with a modern school building that stands self-confident and inviting at the Liiva Tänav streetfront.  Järve school is located in a traditional residential neighbourhood. The scale and form of the extension with its pitched roofscape and locally sourced building materials integrates well into the surrounding ensemble, while the architectural language fosters a sense of identity. The building volume plays with solid and empty spaces to create a symbiotic harmony between the parts and the whole. It has both a dynamic and familiar silhouette. The layout and the volume of the extension follows the natural shape of the plot and the terrain.

DATA
Status: Competition, 2020
Program: special school
Floor Area: 700m²
Location: Võru, Estland

CLIENT
Võru City Goverment

S.E.A. TEAM
Annika Hillebrand, Thomas Kügerl, Edoardo Barbato

VISULISATION
UDU Visuals

 

Privacy policy

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/.sites/307/site4775415/web/wp-includes/functions.php on line 4615 Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/.sites/307/site4775415/web/wp-includes/functions.php on line 4615